VIP Fashion Events

PURPLE 17

16.06.2017

 

„Purple 17 by Vicky Jumparova“ е марка за дамски и кучешки дрехи.  Създадена е през 2016г. Собственик на марката и дизайнер на всички модели е моделът Виктория Джумпарова. Засега има само онлайн магазин-  „www.purple17.bg“ .

Защо „Purple“? Така се казва йоркширският териер на Вики, а и това е любимият цвят на моделката, която дефилираше и работеше активно като модел цели 18 години! А защо „17“? Това пък е щастливото и число, и рожденна дата.

Дрехите на „Purple 17 by Vicky Jumparova“ са смели и екстравагантни, каквато е и тя самата. Моделите,  които измисля, са изцяло нейно въображение и не следват никакви моментни модни тенденции.

Изберете тази марка, и със сигурност ще бъдете различна, интересна и забележима! А ако имате и домашен любимец- какво по-сладко от това да сте еднакви?  Поръчайте му модел по ваша идея, от същият плат като вашата дреха и по неговите размери, а ако не можете да изберете кучешкият модел- доверете се на Вики!

Колекцията, която бе представена на ФЕСТИВАЛА НА МОДАТА И КРАСОТАТА 2017 на Златни пясъци, се състои от летни и ефирни рокли; ежедневни поли, потници;  спортно-елегантни панталонки, сака, сукмани, ризи; секси и екстравагантни гащеризони и дълги официални рокли. Виктория винаги залага на свежи, приятни цветове, както и на класическото черно..разбира се, присъства и лилавото задължително 🙂 ! Комбинациите от модели и цветове, са нестандартни и смели! Платовете са сатен, шифон, памук, коприна и вискоза.

В момента има ГОЛЯМО НАМАЛЕНИЕ на абсолютно всички артикули на сайта, и ви предизвикваме- ако намерите дреха без намаление, пишете ни, и ще я получите абсолютно безплатно !!!

 

www.purple17.bg – сайт

+359897913450 – телефон за контакти

vickyjumpy@abv.bg – имейл за вашите въпроси и запитвания

purple 17 by vicky jumparova- facebook страница

 

ОЧАКВАМЕ ВИ !!!