VIP Fashion Events

MISS LOTOS 2023

Александра Христова бе избрана за Miss Lotus 2023 на провелия се преди борени дни в морската ни столица конкурс за красота и таланти, организиран от модна и ивент агенция VIP Fashion Group.
В шикозната обстановка на Cabaret Lotus, ценителите на блясъка и красотата станаха свидетели на неповторим шоу – спектакъл, който се отличи от традиционните конкурси за красота със своя специален решаващ кръг, в който всяка една от десетте участнички представи на сцената своя творчески и артистичен потенциал. Сред най-атрактивните изпълнения се открои украинката Йелизавета Чеснокова, която завладя жури и публика със своят нестандартен акробатичен танц на пилон и спечели титлата „Най- талантлива участничка“.
Публиката също имаше възможността да гласува и приза „Фаворитка на публиката“ спечели Цветелина Великова, която от десет години се занимава професионално с модерен балет. А безспорният победител Александра Христова представи пред гостите артистичен пърформънс с елементи на карате, което практикува от малка.
Сред компетентното жури, водено от организаторката на събитието – Мира Матеева, бяха и Ирина Тен – собственик на Cabaret Lotus, Дияна Христозова, Михаил Николов, Свилена Борисова, Виктор Жуков и Виктория Чуканова. Специален гост и член на журито на конкурса бе и очарователната Яна Стоянова, носителка на титлата Мис Варна 2022 и Мис България Интернешънъл 2022.

Гостите се насладиха, както на музикални и танцови изпълнения, така и на таланти в сферата на изобразителното изкуство, а специални награди получиха Антоана Илиева, Бояна Тодорова, Катерина Кръстева и Натали Стойчева.
Стайлингът на миските бе поверен на дизайнерките Анаит Николян – модна къща Тианда и Христина Христова – AVANGARD. За прическите на красавиците се погрижиха топ коафьорите от ателие Кина Кудева, а грима бе дело на екипа на гримьорката Кристина Славова – Mascara.
Участничките в MISS LOTUS 2023 получиха много подаръци и естетични процедури от партньорите на събитието: Skin Solution, Skin Choice, MAD Parfumeur, DPSP Studio, Beauty studio Vi nogtiki, Parmy, MoiataKozmetika, AVANGARD, BnewB Team, Diyadora Jewelry и Mitishova Brows.