VIP Fashion Events

Fashion Obsession 5 – 26.11.2021г.


Уникалният по рода си моден проект – Fashion Obsession, създаден специално за ценителите на модата и висшата естетика, излъчи своето пето издание преди броени дни в морската ни столица.

Организатор на модната поредица е Мира Матеева и екипът на модна агенция – VIP Fashion Grouр, а домакин – модерният клуб Vogue, където на всяко едно от изданията любителите на модата и красотата имат възможността да се запознаят отблизо с топ дизайнери от цяла България и да се насладят на най – новите им творения.

Петото издание на Fashion Obsession бе запазено за талантливите дизайнерки на бутик Алегра – Радостина Илиева и Галя Долапчиева, които получиха престижната награда „Златната игла 2021г.“ в категория „Модна къща на годината“. Те представиха най- новата си колекция булчински и официални рокли – „ADORABLE“, които са изцяло ръчно изработени от красива коприна, тюл и френска дантела, гарнирани с камъни, пеплуми и естествени щраусови пера.

Лице на събитието бе очарователната Стефани Карова – носителка на титлите Мис Варна и Мис България Интернешънъл 2021. Това бе и нейното официално представяне, след като заслужено спечели престижната титла на националния конкурс Мис България 2021, провел се на скоро в столицата.

За прическите на моделите се погрижиха топ коафьорите от ателие Кина Кудева, а за грима – екипът на гримьорката Кристина Славова.

Светският блясък бе допълнен и от присъствието на звездния екип на Code Fashion TV, а под светлините на прожекторите моделите позираха пред обектива на модния фотограф – Боби Решовски.

Организаторите бяха подготвили и специална VOGUE томбола с много изненади и подаръци за гостите на събитието, осигурени от партньорите на Fashion Obsession – IS Auto, DMparts, Aslan Gold, ГИК Инжинеринг , NOVADERM aesthetic & beauty, ателие Кина Кудева и Club Vogue.