VIP Fashion Events

Fashion Obsession 4 – 21.02.2020г.

Модна къща Алегра представи най – новата си дизайнерска колекция DELUХЕ в морската ни столица

Дизайнерките Радостина Илиева и Галя Долапчиева на модна къща Алегра представиха най – новата си колекция DELUXE в морската ни столица. Това се случи по време на четвъртото издание от поредицата Fashion Obsession в шикозният клуб Vogue във Варна. Организатор на модните ивенти е Мира Матеева и екипа на модна агенция VIP Fashion Group.

Многобройната публика уважила събитието се наслади  на уникална колекция дизайнерски рокли, отличаващи се със загадъчен блясък, екставагантни акценти и усещане за романтика и изящество!

Лице на Fashion Obsession бе топ-модела Марина Димитрова, която е рекламно лице на множество български и чуждестранни модни марки, а  за прическите на манекенките са погрижиха коафьорите от салон за красота Sense.

Организаторите и партньорите на събитието бяха приготвили и много изненади и подаръци за ценителите на модата и красотата – луксозни почивки в Гранд хотел Банско и Гранд хотел Свети Влас, пакет от процедури за лазерна епилация и Мезотерапия,  осигурени от медицински център Sana Medic, както и диамантено бижу на Goto Diamond. Светският блясък бе допълнен и от нестандартни фотосесии на живо, в които блеснаха едни от най – добрите модели на модна агенция VIP Fashion Group, сред които и носителката на титлата Мис България 2016 – Габриела Кирова.

Следващото издание на Fashion Obsession ще бъде в края на месец март.