VIP Fashion Events

Fashion Obsession 3 – 11.01.2020г.

Дизайнерът Дидо Георгиев избра Варна за представянето  на най – новата си колекция модни шедьоври

 

Популярният дизайнер Дидо Георгиев избра морската ни столица за представянето на най – новата си колекция модни шедьоври. Това стана в шикозният клуб Vogue,  по време на третото издание от поредицата Fashion Obsession, чийто организатор е Мира Матеева и екипа на модна агенция VIP Fashion Group.

Дизайнерската колекция официални и бални рокли на Дидо Георгиев, впечатли многобройната публика с екстравагантна визия, ръчни декорации с камъни, пера и дантела, както и оригинален усет към детайла.

Лице на модното събитие бе ослепителната Радина Филипова, която до скоро беше част от националният ни отбор по художествена гимнастика. Радина е рекламно лице на популярни модни и козметични марки, а чарът и женствеността, която излъчва можем да видим и в много музикални клипове на български изпълнители.

Светският блясък бе допълнен и от фотосесии на живо и блиц – интервюта, с които звездните репортери на събитието и този път изненадаха присъстващите. А комбинацията Moet&Chandon  и Goto Diamond отново поднесе на един от гостите изискан диамант като подарък!

Екипът на модна агенция VIP Fashion Group  и клуб Vogue  готвят следващото издание на Fashion Obsession,  на което ще има много нови изненади и провокации.