VIP Fashion Events

Fashion Obsession 2 – 29.11.2019г.

 

Мис България 2016 – Габриела Кирова  блесна на шикозно ревю на дизайнерката Поля Кинова – Paloma Fashion

 

Модният проект Fashion Obsession, стартирал през октомври в морската ни столица, представи на ценителите на модата и висшата естетика второто издание от поредицата. Организатор на модните събития е Мира Матеева и екипът на Vogue club, а лице на второто издание на Fashion Obsession бе ослепителната Мис България 2016 – Габриела Кирова.

Пред многобройната публика във варненският Vogue club бе представена шикозна колекция бутикови рокли на дизайнерката Поля Кинова – Paloma Fashion . Тя е отличена с приза Златна Игла за 2019-та в категория „булчинска мода“, а творенията и се открояват с елегантност, женственост и усет към детайла, които са изцяло handmade couture.  Светският блясък бе допълнен и от фотосесии на живо и блиц – интервюта, с които звездните репортери на събитието изненадаха присъстващите. А комбинацията Moet & Chandon и Goto Diamond отново поднесе на един от гостите изискан диамант като подарък!

Екипът на модна агенция   VIP Fashion Groip  и Vogue Club готвят следващото издание на Fashion Obsession, на което ще има много нови изненади и провокации.

Fashion Obsession – когато модата е VIP, а стилът е Vogue!