VIP Fashion Events

ESTRELLA COUTURE

27.06

Estrella Couture е марката на дръзките, елегантните и изящни дами, които не правят компромиси, марката на булките, абитуриентките и майките, които тръпнат в очакване на мигът мечта – това е марката на жените с главно Ж. Именно този нов рубин в короната на българската мода отвори врати на бул. Витоша 74. Макар от съвсем скоро на пазара, стилът на Estrella Couture впечатли софийския елит, който побърза да запише своя час за консултация при главния дизайнер Ирена Велковска. Тя като истински професионалист, с 25 годишен опит за наложили се световни брандове, лично избира всички материи и аксесоари от висококачествени италиански, френски и испански производители. От там и мотото й:  “Качеството на най-фини платове и дантели, качеството на дизайна и кройката и не на последно място, качеството на обслужване и предлагане са моя мисия, която винаги ще преследвам. Няма нищо по-красиво и инспириращо от усмихнатото лице на поредната доволна клиентка, намерила своята перфектна рокля!”

 

На скоро по време на церемонията „Мисис Дама на годината 2019“  невероятната изпълнителка Кристина Димитрова бе забелязана в заслепителна рокля на модната къща. А самата Яна Димитрова е екслузивното лице на новата булченска колекция “White Blossom”. Колекцията впечатлява с неповторимия избор на материи комбиниращи лек лен, феерична коприна, бутикови 3D дантели, обсипани с камъни Swarovski. Избора от силуети би задоволил изискванията и на най-претенциозната принцеса – те са елегантни,нежни , царствени, сексапилни, модерни, но най-вече женствени. Ето как дизайнерката описва “White Blossom”: “Разцъфващ жасмин, омайна мелодия на песнопойни птички, лек морски бриз и нежни слънчеви лъчи. Каква приказка!”

 

Бутикът на модната къща блести в центъра на София, заслепявайки с неповторимите си витрини. Дочухме, че интериорът е в пълна хармония с женската красота и природа, съчетаващ единствена по рода си цветна стена, просторни пробни и удивителни огледала. Консултантите на Estrella Couture са подбирани цели 2 месеца и са преминали специално обучение, водено лично от главната дизайнерка и маркетинговият директор на бранда. Именно затова може да очаквате от тях топло посрещане, професионални съвети и невероятни модни предложения за всеки повод.

 

Потопете се в тази магия като запазите своя час на тел. 0882353567, което ще Ви гарантира персонално внимание, избор на съвършения за Вас силует и материи и изработка на рокля по Ваши размери. Очакваме Ви на бул. Витоша 74, всеки ден без неделя от 11:30 до 19:30! (Пробите не се заплащат).

website: estrellacouture.eu

instagram: estrella.couture