VIP Fashion Events

CELIO

23.06.2016г.

 

Този пролетно-летен сезон е изпълнен с новости за Celio – нов бранд имидж, ново лого и променена колекция отговаряща на нуждите на все по-взискателния, млад и активен клиент. Лятната колекция е инспирирана от идеята за мобилност и комфорт, силуета е динамичен. Колекцията е създадена за самоуверени, активни, дейни и  модерни мъже.

Колекцията включва широка гама от облекла идеални за ежедневието, подходящи за активен градски живот. С облеклата на Celio ще се чувствате комфортно и през летните жеги, благодарение на естествените и дишащи материи.

Дизайнерите са черпили вдъхновение от градската култура, създавайки визии, които са едновременно функционални и модерни. Преобладават цветове като синьо, червено, бяло, коралово, тюркоаз, каки и бежово.

Колекцията е разделена на няколко основни теми : French Flag, Denim, Safari и Surf.

Типичния морски аутфит може да откриете в темата French Flag  – от класическия пуловер в бяло и тъмно синьо райе, белите бермуди и задължителните мокасини, до мултифункционална парка с която ще се чувствате еднакво комфортно и в офиса и на яхта. Палитрата е ясна – бяло, тъмно синьо и червено.

Denim колекцията е богата на кройки и различни нюанси – от светло синьо до тъмно индиго. Голямо е разнообразието и от задължителните през последните сезони бермуди от деним.

Safari колекцията е изобилства от бежово и каки. Чино панталоните в нея са в пясъчни цветове. Тропически принтове изобилстват по ризи и плетива.

Surf e най-лятната тема. Хавайско вдъхновение в мъжкия гардероб. Колекцията напомня за мечтата по райския остров, принтовете са на палми, кокос, цвятя и са навсякъде върху тениски, ризи, бански и аксесоари.