VIP Fashion Events

БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ – МИС ВАРНА 2011

2011
Думите не могат да опишат преживяването…
Пламъчетата в очите на мъниците, скритите сълзите на участничките в конкурса МИС ВАРНА`2011. По традиция кандидатките за титлата посетиха но ДОМА за МЕДИКО СОЦИАЛНИ ГРИЖИ за ДЕЦА – Виница. На малките палавници бяха дарени играчки, дрехи и различни лакомства осигурени от нашите партньори – ПЕПСИ, на които организаторите благодарят от името на децата.

За трета година участничките в Конкурса МИС ВАРНА`2011 подеха инициативата и те да приготвят подаръци за децата. Книжки, плюшени мечета, играчки, сокчета и др. бяха приготвили момичетата за мъниците. Всяка една от девойките се беше постарала да зарадва дечицата с подарък – огромен слон, жълто пате, Уинкс и други плюшени герои зарадваха малчуганите. Така момичетата са още по-ангажирани с добрата кауза, а радостта в очите на хлапетата е неизмерима.

Голям фурор предизвика комплектът за пирати, който веднага беше използван по предназначение. Така пред кандидатките за титлата МИС ВАРНА 2011 се появи един истински малък морски разбойник. Инициативата сами да приготвят подаръци за хлапетата от дома във „Виница“ върви сред участничките в конкурса от три години.