VIP Fashion Events

23.06.2012

23.06.2012

ФЕСТИВАЛ НА МОДАТА И КРАСОТАТА – V издание  Над 800 гости станаха свидетели на уникален моден спектакъл по време на петото издание на „Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА“ Варна 2012. По традиция събитието се проведе в лятната градина на Гранд Хотел Варна в курорта Св. Константин, а организатор бе Модна Агенция VIP Fashion Group.

Феерия от цветове, магнетизъм, сексапил, полъх на море, вълна от стил и изтънченост заляха гостите на събитието.

Лятната градина доби вид на най-престижните европейски модни подиуми в Милано и Париж, а двете поредни вечери мода на български и чужди марки, буквално взривиха емоциите сред почитателите на висшата естетика.

Втората вечер започна с презентацията на Международния панаир на модата – STYL, който ще се проведе през август в Бърно. Присъстващите станах свидетели и най-новите колекции на ммарките TRIUMPH“, „BANDEROL“, дизайнерските обувки на „GLAZA“ иSARA PEN“, мъжка мода от „DANIEL FASHION“, „MSUIT“, „PIER LUCCI“ и „BENTLI.EU“, бутиковите колекции на Модна къща „VETEIDA“ с дизайнер Весела Василева, „POLISHA с дизайнер Поли Петкова и Булченска къща „КАЛИНА“ с дизайнер Калина Цветкова.

Ексклузивно за България беше показана и модната колекция за сезон есен-зима 2012/2013 на испанската маркаMISSING JOHNNY“.

Водещ на събитието бе звездата от сериала „Седем часа разлика“ – актьора Симеон Лютаков, а лице – Ива Атанасова, носителката на титлата BEST MODEL OF THE WORLD 2011.

В модния фестивал взеха участие най-добрите модели на морската ни столица, сред които носителките на титлата МИС ВАРНАЯна Димитрова и  Ирена Иванова, за която събието  бе своеобразен бенефис. Чаровната манекенка ще става майка в края на ноември и временно се оттегля от подума.

Стайлинга на моделите бе поверен в ръцете на топкоафьора Конда Кондов /Салони Nushi/ и гримьорката Кристина Славова.

„Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА“ – Варна 2012 се проведе с любезното домакинство на Гранд хотел Варна и с подкрепата на неговия генерален директор г-н Иван Портних. Основен спонсор на събитието бе MALL VARNA, а партньори –  Винарска изба Варна и BAT– България.

Медийни партньори на събитието са: вестник“Черно море“ и сайтовете: www.fashion.bg, www.moda.bg, www.ViewSofia.com ,www.topmodel.bg, www.moreto.net , www.varnautre.bg, www.ydara.com, www.yep.bg и www.dnesplus.bg.

Продуцент – Мира Матеева /VIP Fashion Group/.