VIP Fashion Events

PUMA

2011
ФЕСТИВАЛ НА МОДАТА И КРАСОТАТА`2011 ІV издание…PUMA е една отводещите световни компании за спортно-ежеднвено облекло, която разработва и произвежда обувки, дрехи и аксесоари. Фирмата е ангажирана в дългосрочни проекти за опазване на планетата, като подпомага Мира, Креативността и Безопасното развитие, и като спазва принципите на Чесност, Искреност, Позитивност и Креативност в решенията и действията си. PUMA тръгва от спорта и достига до висшата мода. Продуктите за професионален спорт и ежедневие включват категории като Футбол, Бягане, Моторни спортове, Голф и Ветроходство. Серията Black label представя съвместната работа със светвоно-известни дизайнери, като Alexander McQueen, Yasuhiro Mihara и Sergio Rossi. PUMA Group притежава марките PUMA, Tretorn и Hussein Chalayan.  Компанията е създадена през 1948г и днес предлага продуктите си в над 120 страни.

Сериите, които предлагаме на Вашето внимание са:

–           Бански костюми

–           Beach Lifestyle

–           Фитнес – пълен набор от обувки, дрехи и аксесоари (чанти) – за дамите, които искат да поддържат тяло и духа си в добра форма. Материите са леки, кройките и формите улесняват движенията, а най-новите технологии за проветряване ще внесат допълнителен комфорт по време на тренировката.

–           FTPA– тази серия е реверанс към корените на PUMA. Създадена през 48 г. от Рудолф Даслер – брат на Адолф Даслер – създателя на Adidas, марката и до днес поддържа серия от продукти, които са вдъхновени от минали култови модели, непреходни през времето. Тук можем само да отбележим, че през годините лица на марката ПУМА са били спортисти като Марадона, Пеле, а днес това са Юсеин Болт и Самуел Ето’о.

–           Bolt- В чест на най-бързият човек на планаетата Юсеин Болт.

Основната цел на PUMA е да стане най-желаната спортно – ежедневна марка в Света. Моделите, които представяме са крачка в тази посока.

Моделите на Пума във Варна можете да видите в магазин „Пума” в Мол Варна.

За повече информация, моля посетете  www.puma.com