VIP Fashion Events

FAMILY HASKI

24.06.2016г.

Имало едно време…, но не, нашата приказка не започва така.

Нека ви разкажем една легенда за издържливост, преданост и любов.

 

     През 1925 година в град Ном избухва епидемия-лекарствата свършват. Необходимо е да се набави серум, за който тръгва смелият Сепал с изпреварващ полъха на северното сияние впряг от 18 кучета Хъски. Това бил „големият бяг“, изключително опасен и рискован. Лапите на лидера Того били целите окървавени, но той не се спрял, водел впряга към заветната цел, за да достави ценният товар в града и да спаси живота на много болни деца. В знак на признателност хората нарекли кучетата Хъски „Легендата на Севера“.

     Легендата гласи още, че ако кучетата се зарият в снега, от горещият им дъх в преспите се появява дупка, през която излиза пара. Това означава , че наближава „Нощта на трите кучета“ – най-студената в годината. Преживяването на тази нощ е възможно само благодарение на кучетата Хъски. Само те ще ви стоплят в такава нощ, за да запазят топлината на живота.

 

Зад всяка легенда се крие реална история…

Марката FAMILY HASKI съдържа в себе си много история. Вече 26 години, екипът е изцяло отдаден на МОДАТА ЗА ДЕЦА. Нова, за българския пазар марката FAMILY HASKI се ражда като естествено продължение на опита, желанието и всеотдайността при създаването на детска мода. Във всяко изделие FAMILY HASKI ще откриете искрица от предаността, любовта и доброто от легендата Хъски…

Днес ви каним да изживеете тази легенда заедно с нас! Каним ви да се насладите на професионализма, качеството и финеса на облеклата с марка FAMILY HASKI !

Марката вече няколко години успешно се продава в търговски обекта в Европa, както и в магазините на английската верига Mamas & Papas  в Русия. През тази година, FAMILY HASKI отвори и своите първи магазини в България- София Ринг Мол и гр. Несебър.

Варна е любимия град на дизайнерката Радина Томчева, затова именно тук, в нашия прекрасен морски град, тя представя за първи път на модния подиум колекцията FAMILY HASKI Пролет-Лято 2016.

Марката предлага богата гама от облекла и аксесоари за деца на възраст 0-14 години изработени от изключително висококачествени материали с европейски произход.

БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА ЗАСЛУЖАВАТ ДА НОСЯТ КРАСИВИ И СТИЛНИ, ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ,БЪЛГАРСКИ ОБЛЕКЛА С МАРКАТА FAMILY HASKI!

Офис и шоурум- София ж.к.Дружба 2 ; ул. Делийска воденица бл. 330 ет. 4 офис 5

Тел. +395 897992023

+359897992024

+359029628667

Е-mail: office@bgtex-nova.com

Facebook: Family Haski

www.familyhaski.com

Адреси на магазини:

Гр. София София Ринг Мол Notosgalleries et. 3

Гр. Несебър квартал Черно море ул. Иван Вазов N: 8 до комплекс Кaбана Бийч Клуб