VIP Fashion Events

Andrews/

29.06.2014г.

Водещата марка за мъжка мода Andrews/ представя своята колекция пролет-лято 2014.
Дизайнерите на Andrews/ с подчертана креативност ни представят модните тенденции, формиращи световния стил през този сезон.
Колекцията на модния бранд съдържа четири основни линии: “Ceremonial”, “Business”, „Smart” и “Casual”:
“Ceremonial” включва облекла за специални случаи като сватби, приеми и светски събития.
В колекцията на Andrews/ не липсват изненади за елегантните господа, които ще открият в класическата “Business” линия официални костюми за деловото ежедневие. Тук модните специалисти са заложили на иновативни промени в силуета и конструкцията на костюмите.
Смятаните съвсем доскоро за смели мъжки цветове – розово и лилаво, умело са комбинирани с черно, сиво и синьо в линията „Smart”.
Andrews/, море, екзотика, релакс – нямаме какво да допълним, за да се чувстваме прекрасно в свободното си време с линията “Casual”. Лекотата, с която Andrews/ ни пренася в тази безметежност, е изумителна. С удоволствие се наслаждаваме на морската тема и екзотичните флорални мотиви, представени в пастелни тонове. Хората, изпълнени с повече адреналин, ще открият себе си в силните комбинации от червено, оранжево, зелено, синьо и бяло, допълнени с бежови тонове. А по-романтичните натури чудесно биха подчертали летния си загар с розово, лилаво и жълто, подкрепени от пастелно сиви тоналности.
Основен акцент във всяка колекция на модния бранд е концепцията „Total Look”. Тя не допуска да се правят грешки и вдъхва самочувствие и увереност. Благодарение на „Total Look” мъжът се наслаждава на безкомпромисен гардероб без затруднения в избора. В облеклата на Andrews/ детайлите са важен свързващ елемент, който улеснява комбинирането на дрехите. Обувките също са част от „Total Look” концепцията, с която си гарантирате пълна хармония.
Грижата за перфектната визия и удобството на клиента са в основата на модела, следван от Andrews/. Той е основан на иновации и гъвкавост, разбиране на модната креативност и адекватност към изискванията на клиента и пазара, което превърна Andrews/ в лидер на мъжката мода в България. Ето защо Andrews/ е обявена за топбранд на 2012/2013 година в българската класация на глобалната програма Superbrands.
Мъжете, които се стре¬мят към перфектен външен вид, могат винаги да разчитат на колекциите и услугите на Andrews/. Компанията е за всеки, който не прави компромис с личния си стил и иска да изглежда добре.
Andrews/ – дизайн, качество и лично отношение.