VIP Fashion Events

8 години VIP Fashion Group


Грандиозен моден спектакъл се развихри по повод 8 години от създаването на една от водещите Модни Агенции в България – VIP Fashion Group, чиито собственик е Мира Матеева. Домакин на модното събитие беше Planet club – Варна, а на празника присъстваха над 400 VIP гости от цяла България.
За осем години Модна Агенция VIP Fashion Group е организирала над 400 модни дефилета, представяйки колекциите на най-известните родни и световни дизайнери. Агенцията е продуцент и организатор на едно от най-бляскавите модни събития – ФЕСТИВАЛ НА МОДАТАТА И КРАСОТАТА, както и на един от най-престижните и грандиозни конкурси за красота в региона – МИС ВАРНА. За девета поредна година екипът на Мира Матеева ще сътвори един истински спектакъл, на който ще бъде избрана новата МИС ВАРНА 2013. Той ще се проведе на 23 август в Гранд Хотел Варна.
За своя осми рожден ден от VIP Fashion Group бяха подготвили изискано ревю, на което бяха представени последните модни колекции на марките: REFLECTIONS, SARA PEN, LIST, BANDEROL и SAGE PLAZA.
Атракцията на вечерта беше участието и на част от най-малките модели на VIP Fashion Group на възраст между 6 и 11 години, които дефилираха с най-новата колекция на CARNIVALKIDS.
В модния спектакъл взеха участие най-добрите топ модели на морската столица, а по традиция бяха официално представени и новите лица на Агенцията.
Водеща на шоуто беше Дамяна Стойчева, а специални гости танцьорите от балет Арт Денс.
Фотограф Боби Решовски.